038-4270410    info@crb-ngk.nl

Kerkbezoek tijdens uw vakantie in Frankrijk (of een ander land)

Stichting Steun Gereformeerde Kerken in Frankrijk

 

Vanuit de NGK is er een stichting actief die contacten onderhoud met gereformeerde kerken in Frankrijk, de SSGKF. Zij ondersteunen projecten van deze UNEPREF kerken (Union Nationale des Églises Protestantes Réformées Évangeliques de France) financieel bij bepaalde projecten.
meer informatie daarover kunt u vinden op hun website https://ssgkf.nl, waar ook een overzicht te vinden is van de gemeenten van dit kerkverband.

Hebt u plannen voor een vakantie in Frankrijk en wilt u op de zondagen een bezoek brengen aan een kerkdienst, dan kunt u op de website van de SSGKF een overzicht vinden van gemeenten die bij dit kerkverband zijn aangesloten. Bezoek van buitenlandse gasten wordt altijd zéér op prijs gesteld en is voor de bezoeker altijd een stimulans: ervaren dat God wereldwijd werkt en het ontmoeten van broers en zussen die in een heel andere omgeving en context God willen dienen.
In sommigen gemeenten is zelfs een Nederlandse vertaling van de preek beschikbaar, dit wordt ook op de website vermeld.

Als u plannen hebt om uw vakantie in een ander land door te brengen, dan kunt u op de website van de Commissie Relaties Buitenland, https://crb-ngk.nl, contactgegevens vinden van kerken waarmee contacten zijn vanuit de NGK.
Bent u op zoek naar meer informatie, stuur dan gerust een mail naar info@crb-ngk.nl.

About the Author