038-4270410    info@crb-ngk.nl

De NGK hebben sinds 2017 een zusterkerkrelatie met de Christian Reformed Churches of the Philippines (CRCP).

De kerk is in 1962 gesticht vanuit de zendingsactiviteiten van de Christian Reformed Church in North America. De kerk telt momenteel zo’n 79 gemeenten of zelfstandige missie posten en is nog steeds groeiend. Het streven is in 2025 het aantal van 150 lokale gemeenten te bereiken. Naast de kerkdiensten en het Bijbelonderwijs is er ook veel aandacht voor maatschappelijke en sociale activiteiten. Tweejaarlijks wordt de Banyuhai (april 2021 online was de laatste) gehouden, een toerusting- en stimuleringsconferentie voor kerkleiders met onderwerp die te maken hebben met spirituele groei en kerkopbouw.

De kerk heeft geen eigen website, maar mocht u meer informatie willen over bijvoorbeeld plaatselijke gemeenten of de tijden van de diensten, dan kunt u het beste contact opnemen met ds. Gonzales, één van de predikanten.
Zijn mailadres is: pepotmgonzalesjr@yahoo.com.
Een andere mogelijkheid is om een bericht te versturen via Messenger, onder de naam Jose Pepot Gonzales Jr.

Wel heeft de kerk een eigen Facebookpagina: https://www.facebook.com/Christian-Reformed-Church-in-the-Philippines-596884487061157/

En de gemeente is Las Piñas heeft een eigen, beperkte website: http://www.glimlpc.yolasite.com/

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat van BBK via info@crb-ngk.nl, wanneer u meer informatie wilt. Onze medewerker zal u dan in contact brengen met de deputaten die de contacten met de CRCP onderhouden.