038-4270410    info@crb-ngk.nl

De Generale Synode van Goes heeft 12 deputaten benoemd. De werkzaamheden zijn onderverdeeld over vier secties, waar deze deputaten deel van uitmaken. Daarnaast is er een samenwerking met de 4 leden van de Commissie Contact en Samenspreking, vanuit de Nederlands Gereformeerde Kerk. Ook zij zijn opgenomen in deze secties.

Sectie 1

Deze sectie wordt gevormd door het dagelijks bestuur en behartigt de beleidszaken.

Ds. H. Venema, voorzitter
Ir. A.J. Grashuis, penningmeester
Ds. R. IJbema, lid
Ds. M. Rietkerk, lid

De secties 2, 3 en 4 zijn de landensecties, dat wil zeggen dat zij ieder een aantal landen onder zich hebben waarmee zij de kerkelijke contacten onderhouden.

Sectie 2:
onderhoudt de contacten met Afrika en Spaans/Portugeessprekende landen: Spanje, Portugal en Zuid Amerika

Ds. Th.J. Havinga, voorzitter
Ds. P. Boonstra
Ds. J.J.F. Krüger (CCS)
Dhr. A. Pedro

Sectie 3:
onderhoudt de contacten met Europa en Noord-Amerika en Australië en Nieuw Zeeland

Ds. D.S. Dreschler, voorzitter
Ds. L.W. de Graaff, secretaris
Ds. A.P. Feijen
Ds. R. IJbema